Culinair Harderwijk

Vanuit onze B&B Logeren bij Lies is het culinaire hart van Harderwijk altijd dichtbij. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een gezellig café of een lekker restaurant want voor heerlijk tafelen kom je naar Harderwijk!

Harderwijk is uniek te noemen vanwege de keuze uit maarliefst twee sterrenrestaurants welke beiden zijn gelegen op de schitterende Vischmarkt, hét culinaire plein van Harderwijk. Ga je eten bij Restaurant Basilek* of laat je jezelf ultiem verwennen bij ‘t Nonnetje**?

Twee van onze persoonlijke favorieten zijn ook te vinden op de Vischmarkt. Bij Restaurant Ratatouille ‘hebben groenten het hoogste woord’ en wordt je op topniveau verwend door Meesterkok Wim Zwaart. Wil je genieten van een op-en-top Italiaanse avond dan is Da Gabriele een absolute aanrader. Zoals ze zelf zeggen: deze cucina italiana is trendy, romantisch en bovenal Italiaans!

Liever alleen een goede kop koffie of thee met iets lekkers erbij? Dat kan natuurlijk ook. In de zomer is het heerlijk vertoeven op één van de vele terrassen in de Harderwijker binnenstad. En heb je zin om het laat te maken? Ook dan ben je in Harderwijk aan het juiste adres. Het is heerlijk stappen in deze oergezellige stad!

Het allermooiste van dit alles? Je hoeft na een dag Harderwijk niet direct naar huis maar kunt lekker blijven overnachten en genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt in de Voorkamer van onze B&B in Harderwijk.