B&B Blog

Culinair arrangement Veluwe

13 oktober 2020

Sinds vandaag is het mogelijk om je overnachting in onze bed and breakfast extra bijzonder te maken! Je kunt namelijk een culinair arrangement boeken waarbij we voor jullie de keuken induiken en je op je eigen kamer verwend wordt met een all-in driegangendiner.

We houden uiteraard rekening met (bijzondere) wensen en allergieën.

Kunnen we jullie hiermee ook verrassen? Wij hebben er in deze bijzondere tijd zin in om jullie verblijf extra speciaal te maken door dit culinaire arrangement aan te bieden.

Culinair Veluwe arrangement

Wát een weekend!

2 juni 2020

Vorige week konden we jullie vertellen dat we B&B weer hebben geopend en inmiddels kunnen terugkijken op een zeer geslaagd Pinksterweekend.

De eerste boeking was er één voor twee nachten. Het viel onze gasten direct op dat de laatste reactie in ons gastenboek er één is van 13 maart en zij waren na die datum dus weer de eerste gasten die mochten ontvangen.

Het was best even spannend om binnen de richtlijnen een gastvrij verblijf te kunnen aanbieden maar het ging eigenlijk heel soepel en onze gasten hebben zich ontzettend goed vermaakt!

Afgelopen week hebben we B&B Logeren bij Lies ook aangemeld bij Booking.com. Voor ons weer een nieuw kanaal naast Bedandbreakfast.nl en Airbnb en binnen 24 uur kregen we daar eerste boeking binnen voor eerste Pinksterdag! We hadden de boeking nog maar net zien binnenkomen en daar ontvingen we de tweede aanvraag voor dezelfde dag…. Helaas hebben we deze aanvragers moet teleurstellen maar we hopen dat we hen op een ander moment nog eens mogen verwelkomen.

Het allermooiste van dit weekend is dat beide gasten een supergave review hebben achtergelaten en dat we van hen beiden een TIEN hebben gekregen!!

Pinksteren 2020

28 mei 2020

We hebben vandaag besloten om de Voorkamer weer beschikbaar te stellen aan onze gasten. En wat is er mooier dan een (her)opening tijdens Pinksteren! Het belooft prachtig weer te worden en het voelt goed om weer mensen in ons huis te ontvangen.

We kunnen een contactvrij verblijf aanbieden en volgen de RIVM richtlijnen uiteraard strikt op.

Wij zien er enorm naar uit om jullie weer te ontvangen!

Dit is Dora!

17 februari 2020

Sinds afgelopen weekend hebben we er een derde poes bij in onze B&B. Dora is een Britse Korthaar van nu 10 weken oud. Zoals ieder kitten barst ze van de energie! We hebben dus gelijk extra speeltjes in huis gehaald waar ze zich op kan uitleven en dat doet ze dan ook met verve.

Met Dora als jongst aanwinst erbij, leven er dus drie katten in ons huis. Sjaak is onze stoere zwarte kater die houdt van het buitenleven. Loes is een lieve Main Coone en zij houdt van rust en een eigen plekje.

De poezen zijn aanwezig in huis maar de B&B is voor hen verboden terrein. Houd je dus niet van katten dan kom je niet met ze in aanraking maar ben je net zo nieuwsgierig naar hen als dat zij naar jou zijn dan vinden ze het leuk om je te ontmoeten. Dat laatste geldt met name voor Dora want zij is ontzettend nieuwsgierig…

Nieuwe B&B fietsen

10 januari 2020

We hebben vandaag de gloednieuwe fietsen voor onze gasten opgehaald! Toen we afgelopen jaar begonnen met de B&B in Harderwijk wisten we al dat we onze gasten graag een fiets wilden mee kunnen geven wanneer ze bij ons verblijven. De keuze is gevallen op de stoere en degelijke Cortina Common die we bij een lokale fiets speciaalzaak hebben besteld. Ze hebben drie versnellingen, een makkelijk te verstellen zadel, een extra stevige dubbele standaard en stuurslot. Maar veel belangrijker… ze fietsen héérlijk! We stellen ze kosteloos aan de gasten beschikbaar. Dus kom je binnenkort bij ons logeren, ga ze dan zeker even testen op de boulevard, in de binnenstad, op het Beekhuizerzand, langs het Veluwemeer en op al die andere leuke plekken die dichterbij zijn dan je misschien denkt…

Frisse matrassen

8 juni 2022

Wat is er lekkerder dan te slapen in een comfortabel bed? Nou ja, schoon beddengoed natuurlijk! Maar wist je ook dat wij jaarlijks onze matrassen laten reinigen door Matras Cleaner?

We laten dit ieder jaar doen waarmee we ervoor zorgen dat alle huisstofmijt, bacteriën, virussen en schimmels uit het matras verdwijnen zonder het gebruik van chemicaliën. Het voordeel hiervan is dat onze matrassen altijd super schoon en fris zijn en voor gasten die hiervoor gevoelig zijn vermindert het allergische klachten. Wij zorgen daarmee niet alleen voor een fijne maar ook gezonde nachtrust.